Klaus Iohannis a convocat ședință pentru deschiderea școlilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Klaus Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni, miercuri, pe premier și pe miniștri, dar și pe Raed Arafat, pentru a discuta dacă și în ce condiții vor fi deschise școlile. 

În urmă cu câteva zile, președintele Klaus Iohannis a spus că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar școală online și totul se îndreaptă spre un scenariu mixt. Întrebat cum se vor deschide școlile peste o lună, ministrul Sănătății a recunoscut că nu știe.

„Nu facem supoziții într-un context în care suntem la o lună și jumătate față de începutul școlii. În a doua jumătate a lunii august vă vom spune exact cum se va deschide școala”, a declarat Nelu Tătaru, întrebat fiind cum vede deschiderea anului școlar dacă se va menține evoluția epidemiei.

Anterior, premierul Orban a spus că școala va începe în condițiile pe care le va permite evoluția epidemiei. „Suntem într-o analiză foarte serioasă, nu pot crea o previziune azi, care să fie modificată în funcție de evoluția epidemiei. Când vom avea toate datele pentru a furniza o informație corectă care să permită elevilor, profesorilor, părinților să se pregătească pentru noul an școlar. Când se vor finaliza analiza și toate scenariile le vom prezenta public. Suntem în 3 august", a afirmat Orban.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel