„Jaful anului”. 500 de lei, recompensă pentru o pubelă furată. Cine îl poate identifica pe autorul furtului

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Un român oferă recompensă pentru pubela furată
Un român oferă recompensă pentru pubela furată

Românii dau dovadă de creativitate și atunci când vine vorba despre furturi. „Jaful anului” pare a fi comis în Baia Mare. Un localnic reclamă că i-a fost furată pubela din curte și oferă o recompensă substanțială pentru acest obiect: 500 de lei.

Un localnic din Baia Mare s-a trezit cu pubela furată din propria curte. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere și este hotărțt să ofere recompensă pentru cel care îl identifică pe hoț, notează baiamare24.ro

Suma oferită pentru identificarea celui care a comis furtul este substanțială, raportată la valoarea obiectului furat: 500 de lei. Gestul proprietarului pare mai mult unul civic, pentru a descuraja astfel de fapte. De altfel, el a lăsat și un mesaj presi locale.

”Vasile Lucaciu nr. 130. Miercuri seara, ora 22.58. Am ajuns să ne fure și pubela. Cu gunoi cu tot. Cei care pot să îmi dea informații despre acest hoț, ofer 500 lei recompensă. Culmea e că ziua Poliția Locală trece din 10 în 10 minute pe stradă. Noaptea nici urmă de ei, dorm duși probabil”, este mesajul transmis de păgubit site-ului baiamare24.ro

De-a lungul timpului, în România s-au înregistrat furturi ilare. În județul Călărași, spre exemplu, un bărbat a furat oala cu sarmale din locuința unei femei.

În astfel de cazuri, este imposibil ca prejudiciul să fie recuperat. Mai mult decât atât, o hotărâre CEDO explică de ce furturile mici de alimente nu pot fi considerate infracțiuni: „ sunt justificate de nevoia de a se hrăni”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel