„Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru victimele şi suferinţa datorată tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea şi de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio #colectiv“, a scris artistul pe Facebook, primind în schimb sute de like-uri şi mesaje de apreciere din partea fanilor români.

 

Julio Iglesias eşti un om adevărat. De aceea eşti iubit de atât de mulţi oameni“, „Toată stima pentru acest mare cântăreţ care este alături de români în marea lor suferinţă“, „Mulţumim pentru cuvintele transmise“, „Mult respect Julio Iglesias. Te iubim şi muzica ta este şi va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna“, au fost doar o parte dintre reacţiile românilor pe contul artistului.

 

Julio Iglesias trebuia să susţină un concert, pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti, dar evenimentul a fost anulat până la sfârşitul acestui an, după de Iglesias a fost supus unei intervenţii microscopice la spate.

 

SURSA: ADEVARUL