„Îți dau 4.000 de euro dacă îl împuști”. O româncă din Italia ar fi plătit un conațional pentru a scăpa de vecin. Valentina: „Au inventat totul!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Îți dau 4.000 de euro dacă îl împuști”. O româncă din Italia ar fi plătit un conațional pentru a scăpa de vecin. Valentina: „Au inventat totul!”
„Îți dau 4.000 de euro dacă îl împuști”. O româncă din Italia ar fi plătit un conațional pentru a scăpa de vecin. Valentina: „Au inventat totul!”

Valentina B., o româncă de 35 de ani, este pusă sub acuzare de procurorii din Marsala, Italia, pentru că i-ar fi propus unui conațional să-l ucidă pe vecinul ei, în schimbul a 4.000 de euro.

Valentina, rezidentă în Strasatti, i-ar fi cerut unui român să îl omoare pe vecinul ei în schimbul a 4.000 de euro: „Dacă îl ucizi pe G.B., împușcându-l, îți dau 4.000 de euro”. Povestea a ieșit la iveală după ce românul angajat de femeie a stat și a analizat câteva ore propunerea, apoi a mers la vecin și i-a dezvăluit planurile pe care Valentina le avea pentru el. Amândoi s-au prezentat la Poliția din Petrosino unde au depus o plângere împotriva femeii.

Italia. Româncă de 23 de ani, găsită fără suflare pe marginea unui drum: „Credem că era la alergat. Nu excludem nicio ipoteză”

 

„Au inventat totul!”

 

Cu toate acestea, în fața judecătorului de urmărire preliminară Riccardo Alcamo, Valentina a încercat să inverseze situația.

Tânăra româncă, apărată de avocatul Vito Daniele Cimiotta, a spus că cei doi bărbați care o acuză au inventat totul. Potrivit acesteia, atât compatriotul care a spus că a fost însărcinat să îl omoare pe vecin, cât și acesta din urmă ar fi fost de acord să o acuze pentru că ar avea motive de ură față de ea. Conaționalul pentru că ar fi avut o relație romantică cu ea care a fost apoi întreruptă, în timp ce vecinul ei și presupusa victimă, pentru că au avut neînțelegeri cu ea (dispute de cartier).

Românul angajat de Valentina nu și-a dus „misiunea” la sfârșit și ar fi spus, de fapt, că, după ce a meditat câteva ore la propunerea pe care a primit-o de la femeie, a decis să ia legătura cu victima predestinată, sau presupusă, și să-i spună planul. Inițial, vecinul s-a gândit că este o glumă.

„Jurisprudență inovatoare” în Italia. Un român a deschis noi căi către dreptul la șomaj, după ce a câștigat bărbatul un proces cu INSP

 

Românul angajat pentru ucidere s-a dus cu victima la carabinieri

 

În orice caz, pentru a înțelege cum stau lucrurile cu adevărat, și-a dat o întâlnire cu posibilul său asasin în fața unui supermarket. Asta pentru că întâlnirea ar fi avut în siguranță, la supermarket fiind mai mulți martori, și ar fi fost imortalizată și de camerele sistemului de supraveghere video. Când, față în față, românul i-a repetat, poate mai detaliat, ceea ce tocmai i-a spus la telefon. Vecinul, care a înregistrat conversația cu telefonul mobil, s-a speriat atunci cu adevărat. Și așa, amândoi au fost de acord să se prezinte la poliția de la stația Petrosino a doua zi și să spună totul. Iar ceea ce au relatat la carabinieri a ajuns pe masa procurorului Marina Filingeri, care a coordonat ancheta.

În sprijinul teoriei sale, românca de 35 de ani a adus plângerile făcute anterior celor doi bărbați. A spus că l-a denunțat pe conațional pentru că i-a postat fotografiile private pe rețelele de socializare, iar pe vecin l-a denunțat pentru răni. Pe scurt, potrivit femeii, cei doi bărbați au convenit „să o ruineze”.

Italia. Badantă româncă, acuzată că a golit conturile bătrânului pe care îl îngrijea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel