Italian arestat după ce și-a UMILIT și TORTURAT timp de 11 ani iubita ROMÂNCĂ. CHINURILE prin care a trecut femeia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un italian de 58 de ani a fost arestat de ofițerii din Santa Maria di Licodia, provincia Catania, Sicilia, pentru violență domestică, vătămare corporală și agresiune sexuală în formă agravată, victimă fiind fosta iubită, o româncă de 55 de ani, cu care a avut o relație de 11 ani.

În tot acest timp, femeia a fost abuzată, torturată și umilită de partenerul violent, cu care are un copil. În ultima parte a relației, bărbatul îi fura iubitei sale și banii din pensia de invaliditate a copilului pe care ea îl avea dintr-o relație anterioară. Ca să o umilească, o obliga să muncească la câmp sau cu animalele toată ziua, iar seara încuia ușa casei, iar femeia era nevoită să doarmă în garaj, relatează Giornale di Sicilia.

Cei doi au început relația în 2007, iar abuzurile au început în scurt timp. În toată această perioadă, ea nu a avut curajul să îl reclame pe partenerul violent de teamă că serviciile sociale îi vor lua copiii. Sătulă de atâta suferință și umilință, anul trecut femeia a părăsit casa pe care o împărțea cu iubitul italian și s-a mutat într-o locuință care, din păcate, se află foarte aproape de fostul domiciliu.

Orbit de gelozie și de dorința de răzbunare, bărbatul a devenit și mai violent. Astfel, într-o zi, a încercat să dărâme ușa casei fostei iubite cu un târnăcop, iar cu alte ocazii a amenințat-o cu cuțitul și cu toporul sau a aruncat cu scaune după ea.

Românca a făcut o primă plângere la carabinieri, iar după asta bărbatul a decis să se răzbune. Astfel, a insultat-o pe femeie în plină stradă strigându-i prin megafon cuvinte jignitoare. De această dată, vecinii au fost cei care au chemat carabinierii, care l-au amendat pe bărbat.

După câteva zile, a intrat în casa femeii și a încercat să o sufoce cu o pernă spunându-i: „Dacă nu vrei să fii cu mine mai bine te omor". Femeia a leșinat, iar el stropit-o cu apă ca să-și revină. Italianul a aplicat în continuare altă tactică: a rugat-o frumos să se întoarcă la el. Imediat ce bărbatul a părăsit locuința, femeia a sunat la carabinieri.

În urma acestui incident, bărbatul a fost arestat preventiv și așteaptă să fie judecat.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel