Italia. Un tată şi-a ucis copiii gemeni, apoi s-a sinucis: „Nu îi vei mai vedea niciodată“

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
copii_ucis_italia_tata
copii_ucis_italia_tata

O tragedie a cutremurat provincia Lecco din Itali, după ce un tată şi-a ucis cei doi copii gemeni de 12 ani, apoi s-a sinucis, după ce i-a trimis un mesaj soției sale. 

 

Înainte de a-şi strangula copiii gemeni, Elena și Diego, Mario Bressi, în vârstă de 45 de ani, i-a scris un mesaj soției, „Ne-ai distrus familia”.

Mama copiilor a ajuns înr-un suflet la casa de vacanță din Margno, provincia Lecco, după ce a primit mesajul de la soțul ei „Nu îi vei mai vedea niciodată”. Însă femeia a ajuns prea târziu. După ce şi-a ucis copii, tatăl s-a aruncat de pe pod din Cremeno din apropiere. Pe reţelele de socializare, cu câteva ore înainte de tragedie, tatăl a postat o poza cu copii sub care a scris „Eu și copiii mei mereu împreună”. Marţi a fost programat autopsia, care va explica modul în care Elena și Diego au murit.  

„Nu au fost depuse niciodată plângeri împotriva soțului”

 

Între timp, activitatea procurorilor continuă. Computerul lui Mario Bressi a fost ridicat din locuința sa din Gessate, la ordinele procurorului Lecco. Analiza calculatorului este unul dintre elementele care va permite anchetatorilor să constate dacă gestul tatălui a fost premeditat sau a fost un gest de moment, scrie ilgiorno.it.

Între timp, Davide Colombo, avocatul soţiei, a explicat că între cei doi a avut loc o separare. "Nu știu dacă în ultimele luni au existat amenințări sau tensiuni între ei. A fost un gest neașteptat, nimeni nu a putut să-l prevadă. Nu au existat tensiuni aparente care să poată justifica sau prezice un astfel de gest. Nu au fost depuse niciodată plângeri împotriva soțului. Nu a existat absolut o separare violentă sau certă între ei. Doamna nu avea nicio intenție să-și ia copiii de la el“, spune avocatul.

1. crima_ital (crima_lecco_italia.JPG)

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel