Italia. Un tanc a tras, din greşeală, asupra unei ferme de pui în timpul unui antrenament 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
antrenamente italia tanc
antrenamente italia tanc

Un tanc al armatei italiene a efectuat, din greşeală, un tir de antrenament asupra unei ferme de pui în nord-estul ţării, omorând un număr mare de păsări şi provocând pagube materiale importante, a relatat joi AFP, informează Agerpres.

Blindatul antitanc Centauro al brigăzii Pozzuolo del Friuli efectua maneve pe timp de noapte în apropiere de Vivaro, la aproximativ o oră de mers cu maşina la nord de Veneţia, pe un teren militar, când s-a produs incidentul.

Multe găini au fost ucise şi o parte din clădirea care le adăpostea s-a prăbuşit. Procurorul din provincia Pordenone a deschis o anchetă şi a dispus ca cele patru blindatele  implicate în aceste exerciţii militare să nu fie folosite deocamdată, scrie lastampa.it.

Procurorul a deschis o anchetă. Investigații sunt în curs de desfășurare. Cele patru tancuri implicate în exercițiu au fost plasate sub sechestru. Zona în care a fost executate antrenamentele se află la periferia orașului. Militarii nu ar fi observat greșeala imediat, deoarece împușcătura nu a declanșat niciun foc. Ancheta procurorului din Pordenone vor trebui să clarifice de ce tancul a tras în direcția orașului, având în vedere că zona rezervată pentru împușcare este în direcția opusă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel