Italia. Un șofer român, pericol în trafic. Amendă uriașă pentru bărbatul, depistat la volan, fără permis de conducere

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un șofer român, pericol în trafic. Amendă uriașă pentru bărbatul, depistat la volan, fără permis de conducere
Italia. Un șofer român, pericol în trafic. Amendă uriașă pentru bărbatul, depistat la volan, fără permis de conducere

În timpul unui control de rutină, agenții de poliție din Monfalcone au tras pe dreapta un automobil, condus de un șofer român.

În timp ce l-au verificat pe șofer, agenți iau rămas uimiți: românul nu obținuse niciodată permis auto. În plus, mașina pe care o conducea nu avea asigurare.

Prin urmare, polițiștii l-au oprit pe cetățeanul român să-și continue călătoria. Mai mult, polițiștii l-au amendat pe șofer cu  5 mii de euro pentru conducerea autovehiculului fără să fi obținut vreodată permis de conducere și cu încă 848 de euro pentru lipsa asigurării automobilului.. De asemenea, automobilul a fost sechestrat administrativ, scrie friulioggi.it.

Ieri, un șofer român a lovit o fetiță, care mergea pe bicicletă, și a fugit de la locul accidentului în Ungaria.

 

Ungaria. Un șofer român a lovit o fetiță, care mergea pe bicicletă, și a fugit de la locul accidentului

 

O fetiță, care se deplasa pe o bicicletă, a fost lovită, ieri dimineață, în orașul Nagyszentjános. Șoferul român a mers mai departe cu mașină, fără să acorde asistență victimei. În automobil se mai aflau alți patru pasageri români.

Ulterior, șoferul român a revenit la fața locului, dar a fost suficient pentru polițiști ca să-l trimită în judecată pentru că nu a oferit asistență victimei.

Gabriella Tóth, purtătorul de cuvânt al Sediului Poliției Județene Győr-Moson-Sopron, a declarat că cei patru pasageri din automobil au recunoscut săvârșirea infracțiunii în timpul interogatoriului suspectului.

Victima a povestit că mergea cu bicicleta pe o stradă din oraș, când o mașină, care încerca să o ocolească, a lovit-o. În urma coliziunii, copilul a căzut și a fost rănit. Vehiculul, care a produs accidentul, a oprit pentru scurt timp, iar pasagerii care stăteau în el au coborât chiar să vadă ce s-a întâmplat. După câteva clipe, au urcat înapoi în mașină și au plecat fără să acorde ajutor sau să cheme ambulanța, scrie 24.hu.

Polițiștii au început imediat să caute mașina, care a provocat accidentul. În cadrul controlului, șoferul român, care a provocat accidentul, împreună cu cei patru pasageri români, s-au întors la fața locului. Toți au fost reținuți de polițiști și duși la audieri.

 

Ce au transmis oamenii legii

 

Oamenii legii de la Inspectoratul de Poliție al Județene Győr-Moson-Sopron atrag atenția șoferilor să respecte mai multe reguli atunci când provoacă un accident rutier.

Șoferul vehiculului implicat în accident trebuie să oprească imediat vehiculul, să asiste persoana rănită sau aflată în pericol în urma accidentului și să facă tot posibilul pentru a evita orice alte accidente.

În cazul în care accidentul a dus la decesul unei persoane sau la vătămare corporală, trebuie anunțată imediat poliția.  Locul accidentului poate fi părăsit doar cu permisiunea polițistului în exercițiu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel