Italia. Un șofer român a lovit cu mașina doi polițiști. Un ofițer a fost luat pe capotă și târât zece metri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un șofer român a lovit cu mașina doi polițiști. Un ofițer a fost luat pe capotă și târât zece metri
Italia. Un șofer român a lovit cu mașina doi polițiști. Un ofițer a fost luat pe capotă și târât zece metri

Agenții Detașamentului Poliției Rutiere din Nola au arestat un român, în vârstă de 35 de ani, acuzat de tentativă de crimă, opunerea rezistenței la un funcționar public, rănire, precum și pentru deținerea ilicită de droguri.

În timpul unui serviciu de supraveghere rutieră, agenții de poliție au observat o mașină model „MAZDA 2”, oprită pe banda de urgență la km 14 + 500 din direcția SS 162 cu direcția de deplasare Napoli / Acerra, în municipiul Castello di Cisterna. Când s-au apropiat de automobil, ofițerii l-au surprins pe șofer, care avea capul lăsat peste volan, iar ușile erau încuiate.

După mai multe încercări ale ofițerilor de a trezi șoferul, în cele din urmă, acesta a deschis ochii. În loc să se supună ordinului de a ieși din vehicul pentru fi verificat de polițiști, bărbatul, de orgine română, a pornit brusc motorul mașinii, lovindu-i pe cei doi polițiști. Mai mult, pe unu dintre polițiști l-a luat pe capota mașinii și l-a târât  zece metri înainte. Apoi, a accelerat și și-a continuat drumul, în direcția Acerra, încercând să-și piardă urmele, relatează larampa.it.

Cu toate că au fost răniți, polițiștii au pornit în urmărirea automobilului, pe care l-au ajuns din urmă înainte de intersecția Acerra, unde l-au somat pe șofer să oprească. Dar în zadar. În timpul urmăririi, șoferul a efectuat depășiri periculoase, punând în pericol siguranța rutieră. 

 

Șoferul fugar a intrat cu viteză în peretele unei case

 

Polițiștii au reușit să nu-l piardă din vedere pe fugar și au continuat să-l urmărească. Ajuns în San Felice a Cancello (CE), șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu viteză în peretele unei case. Automobilul s-a răsucit și a lovit, apoi, un stâlp metalic de iluminat public.  Imediat după impact, șoferul, care a coborât din vehicul, a atacat polițiștii cu pumnii și picioare. Până la urmă, polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe șoferul recalcitrant.

În urma verificărilor ulterioare, în interiorul vehiculului, agenții au găsit o cutie înnegrită de „Coca Cola” și o pungă care conținea două fragmente de substanță solidă maro, care părea a fi hașiș. La fața locului a ajuns și o patrulă a carabinierilor.  Bărbatul, de origine română, a fost arestat și dus la închisoare. Vehiculul și punga găsite în interior au fost confiscate. Cei doi agenți vor avea nevoie de 10 zile de tratament.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel