Italia. Un român și partenerul său de afaceri, arestați pentru trafic de droguri. Mașina celor doi era burdușită cu marijuana

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Italia, arestat pentru trafic de droguri
Un român din Italia, arestat pentru trafic de droguri

Un român de 42 de ani și un olandez de 55 de ani au fost arestați de carabinierii Secției operaționale a departamentului teritorial Olbia, în timpul unui control, menit să reprime vânzarea de droguri.

În timpul unui serviciu de control, carabinierii au verificat un bar din cartierul Poltu Quadu. Aici au verificat doi bărbați, care li s-au părut suspecți. La perchezițiile automobilului celor doi, carabinieri au găsit, în portbagaj și în tabloul de bord, 2 kilograme de inflorescențe de marijuana și 70 de grame de cocaină, gata de vânzare.

Ulterior, carabinierii au efectuat percheziții la domiciliul celor doi. Aici au găsit un kilogram de marijuana, care era parțial împărțit în doze, 4 bare de prindere, material de ambalare și 7.000 de euro în numerar, scrie galluraoggi.it. Toate drogurile au fost confiscate, iar cei doi bărbați, un olandez și un român, au fost plasați în arest la domiciliu.

Un alt român, de 42 de ani, a fost oprit, luni dimineață, de ofițerii de poliție rutieră din Pescara. Românul, rezident în provincia Chieti, se afla la volanul unui automobil Opel Insignia sub influența băuturilor alcoolice. După ce l-au testat cu etilotestul, testul, polițiștii l-au verificat pe șoferul român în  baza de date. Astfel, agenții de poliție au descoperit că românul era căutat de opt ani pentru un ja, comis la Chieti, pe data de 2 iulie 2009. Românul ar fi trebuit să execute o pedeapsă de trei ani de închisoare la care fusese condamnat pe data de 5 februarie 2013. Atunci, românul a sustras peste 100 de litri de motorină, apoi l-a rănit pe proprietarul de drept al motorinei, scrie abruzzolive.it. Pe data de 31 ianuarie 2014, Parchetul din Chieti a emis ordinul de pedeapsă cu închisoarea, însă românul reușise să dispară. Acum a ajuns la închisoare, unde își va executa pedeapsa pentru jaf și rănire.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel