Italia. Un român și două femei - mamă și fiică - în stare critică în urma unui accident teribil

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident frontal la Bagnacavallo (Ravenna), miercuri, 23 iunie. Un Citroen C3 condus de un român de 33 de ani din Solarolo și un Nissan Micra în care erau două femei, ed 53, respectiv 23 de ni, s-au ciocnit violent. Toți trei au fost transportați la spital în cod roșu, adică în stare extrem de gravă.

Două mașini accidentate grav, cu trei persoane înăuntru, toate grav rănite, între care două inconștiente. Acesta este bilanțul teribilei coliziuni frontale care a avut loc ieri, la ora 17.15, pe via Cogollo din Bagnacavallo, drumul provincial care leagă orașul de Villanova.

Poliția locală încă investighează situația, dar cu siguranță cele două mașini circulau în sens opus. Pe de o parte se afla un Nissan Micra cu două femei din Villanova di Bagnacavallo la bord, mama de 53 de ani la volan și fiica ei de 22 de ani lângă ea, iar pe de altă parte un Citroen C3 condus de un român de 33 de ani din Solarolo.

Impactul s-a produs într-o semicurbă. Femeia de 53 de ani a rămas încarcerată, iar fiica sa, pasageră, a fost grav rănită. În cealaltă mașină, tânărul român de 33 de ani era în viață, dar inconștient.

Personalul medical i-a stabilizat pe cei doi răniți mai grav și apoi i-a transferat în elicoptere: tânăra pasageră din Nissan a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna, în timp ce românul din Citroen a fost intubat și transferat la Spitalul Bufalini din Cesena. Prognosticul este rezervat. Mama, transportată cu ambulanța, a fost internată la Bufalini cu același grad de gravitate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel