Italia. Un român şi doi complici goleau rezervoarele autobuzelor parcate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Cinci rezervoare de combustibil, pentru un total de aproximativ 350 de litri, furtunuri de cauciuc, scule şi câteva pompe electrice au fost găsite de carabinierii din Alba în portbagajul unui Alfa Romeo 147, care se afla în parcarea  autobuzelor urbane.

 

În urma cu câteva zile, un echipaj al carabinierilor, care verifică zona de parcare a autobuzelor urbane, a depistat un automobil Alfa Romeo 147, care li s-a părut suspect.  În interiorul maşinii se aflau trei bărbaţi: un român de 33 de ani şi doi albanezi de 23 şi, respectiv,  21 de ani, acesta din urmă fiind un cunoscut mai vechi al poliţiei pentru comiterea infracţiunii de furt.

Militarii au simţi un miros puternic de combustibil. Cei trei au explicat că lucrează mecanici într-un oraş vecin din zona Braidese, de aceea aveau în portbagaj acele cutii de motorină.

Suspicioşi, carabinierii i-au condus pe cei trei bărbaţi la unitate pentru cercetări mai amănunţite. Analizând şi imaginile de pe camerele de supraveghere video din zona, carabinierii au stabilit că cei trei furat combustibil din autobuzele parcate. La percheziţiile desfăşurate, ulterior, la  domiciliile celor trei s-au descoperit unelte, ţevi din plastic de diferite dimensiuni şi mai multe recipiente, care erau umplute cu motorină, scrie ilcorriere.net. Automobilul Alfa Romeno 147 a fost pus sub sechestru. Românul şi cei trei albanezi au fost acuzaţi de furt calificat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel