Italia. Un român și-a dat afară, din casă, soția și cei 6 copii, în toiul nopții. Carabinierii au acționat imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Un român în vârstă de 48 de ani, rezident în orașul Torino, a fost arestat de carabinieri după ce și-a dat afară din casă scos soția și cei 6 copii, în toiul nopții de 8 spre 9 decembrie, informează Torino Oggi.

Bărbatul a recurs la acest gest, fiind supărat că fiul său că ajunsese acasă. Băiatul a fost cel care a solicitat intervenția carabinierilor. Când au ajuns la casa în care locuiește familia de români, militarii au găsit o mamă cu 6 copii, dintre care 3 minori.

Fiul cel mare a povestit că tatăl lui consuma alcool și este violent cu mama lui. Băiatul a mai povestit, de asemenea, că singura persoană din familie care avea un loc de muncă era tatăl, dar acesta ținea banii ascunși și îi dădea soției doar 5 euro, uneori 10 euro, pentru a cumpăra produse alimentare. 

În noaptea de marți spre miercuri, românul  a făcut scandal că fiul lor cel mare nu ajunsese încă acasă. Înfuriat, bărbatul a încercat să-și lovească soția, dar copiii au încercat să o apere. Acest lucru l-a înfuriat și mai tare pe bărbat, motiv pentru care i-a scos pe toți afară din casă. Carabinierii au decis să-l pună pe român sub arest, cu acuzația de violență domestică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel