Italia. Un român s-a dat drept carabinier și a încercat să jefuiască un pensionar: "Bună ziua, fac control anti-COVID!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, fiind acuzat că a încercat să jefuiască un pensionar dându-se drept polițist care efectuează controale anti-COVID.  

Incidentul s-a petrecut marți, 27 octombrie, la Caprie, o comună de lângă Torino. Românul în vârstă de 30 de ani a încercat să jefuiască un pensionar, prefându-se drept carabinier în civil care efectua controale pentru a se asigura de respectarea măsurilor anti-COVID. Tânărul a reușit să-i ia victimei portofelul și telefonul mobil, însă a fost oprit la scurt timp de adevărații polițiști.

Potrivit Torino Today, românul a oprit un pensionar în vârstă de 70 de ani, care făcea o plimbare în centrul localității. Tânărul i-a spus că este carabinier în civil, iar misiunea este aceea de a efectua controale în vederea repsectării legislației anti-COVID.

Falsul carabinier n-a reușit să scape

 

După ce i-a spus bătrânului că nu poartă corect masca, românul i-a cerut acestuia să se legitimeze. Falsul carabinier a încercat apoi să-i smulgă victimei portofelul și telefonul mobil.

Planul românului a fost dat peste cap de prezența de spirit a pensionarului care a opus rezistență și sărit imediat asupra agresorului său. După ce s-au luptat câteva secunde, român a rupt-o la fugă. 

Câțiva trecători au anunțat un echipaj al carabinierilor care se afla în apropiere, iar intervenția imediată a acestora a dus la arestarea românului, pe o stradă secundară.

roman carabinier fals

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel