Italia. Un român, înarmat cu o secure, a atacat carabinierii și trecătorii. Bărbatul a scăpat doar cu un avertisment

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

În ultima perioadă, s-a înregistrat o creștere a episoadelor de violență împotriva polițiștilor, printre care și cel petrecut la Gara Roma Termini, în urmă cu câteva zile, a transmis Inspectoratul de Poliție. Un bărbat, de origine română, înarmat cu o secure, a semănat panică în rândul oamenilor și a fost oprit doar datorită intervenției agenților Poliției de Stat. 

În cadrul activităților de prevenire, șeful Poliției din provincia Campobasso a adoptat măsura avertismentului, împotriva unui tânăr de 19 ani, de naționalitate română, ca urmare a faptelor petrecute în noaptea de 28 iunie, la Montenero di Bisaccia. Tânărul, aflat în evidentă stare de ebrietate, a creat panică, prin comportamentul său violent, în rândul oamenilor de pe stradă.

Românul avea în mâini o secure, cu care a atacat patrula carabinierilor, care a ajuns la fața locului, punând în pericol siguranța fizică a militarilor și a trecătorilor.

Pentru acest episod violent, tânărul român, de 19 ani, a fost deferit autorității judiciare competente și plasat în stare de arest la domiciliu, până la audierea de validare. De asemenea, șeful poliției a considerat necesară emiterea unei măsurii de prevenire pentru a descuraja infractorul ca să repete asemenea episoade violente, relatează ecoaltomolise.net. 

Activitățile de monitorizare a teritoriului vor fi desfășurate constant de Poliția de stat din Campobasso, în colaborare cu diferite birouri operative, cu scopul de a pune capăt oricărei forme de manifestare a criminalității.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel