Italia. Un român, înarmat cu o bâtă, a urmărit mai mulți tineri într-un parc. Riccardo a murit de frică. Medii spun că a făcut infarct

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia un baiat a murit in parc urmarit de un roman
italia un baiat a murit in parc urmarit de un roman

O tragedie s-a produs în Acilia, un district din municipalitate Romei, unde un tânăr de 16 ani a murit în urma unui atac de cord, după ce a fost urmărit de un român înarmat cu un topor.  Evenimentul a avut loc  în parcul Maddonnetta. Românu a ieșit brusc dintr-o clădire abandonată și s-a repezit spre un grup de tineri.

Evenimentele au avut loc pe 26 februarie. Victima este Riccardo Pica, în vârstă de 16 ani. Potrivit polițiștilor, băiatul și prietenii săi se aflau în parcul Madonnetta, pentru a petrece câteva ore în aer liber. La un moment, Riccardo s-a prăbușit la pământ și a murit. A făcut infarct, spun medicii legiști. Prima ipoteză invocată de anchetatori a fost că tânărul ar fi suferit de vreo boală genetică, care i-a provocat decesul.

Însă ancheta a luat însă o altă direcție. Mama a negat că Riccardo ar fi suferit de vreo afecțiune a inimii. La rândul lor, prietenii lui Riccardo au povestit că au fost urmăriți de un bărbat, care avea un topor în mână. Prin urmare, Riccardo nu ar fi murit de infarct în timp ce fugea de bărbatul necunoscut înarmat. Astfel, anchetatori au decis să perchiziționeze și clădirea dărăpănată din mijlocul parcului. În clădire, forțele de ordine au găsit și o bâtă de fier, care părea a fi un topor, scrie ilprimatonazionale.it.

Ieri, dimineața, agenții de la secția de poliție Ostia s-au întors în Parcul Madonnetta și lau reținut un român în vârstă de 54 de ani. Acesta este acuzat de moarte prin imprudență.

 

Băieții l-au „enervat” pe român

 

Interogat de anchetatori, românul a confirmat că locuiește, de ceva timp, în parc. Bărbatul ar fi ieșit din clădire înarmat și strigând într-un amenințător, deoarece grupul de băieți „îl deranja”. Potrivit anchetatorilor, românul i-a amenințat și i-a urmărit câțiva metri. Prin urmare, Riccardo ar fi murit de un atac de cord din cauza fricii. Ancheta va continua. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel