Italia. Două badante românce şi un director de bancă, în arest după ce au păcălit un pensionar să le lase averea

Andreea Cosma |
Data publicării:

Două badante românce şi un director de bancă, acuzaţi de fiica unui pensionar de 97 de ani că l-au păcălit să le lase toată averea, scrie torinotoday.it.

Pe numele celor trei au fost emise ordine de arest la domiciliu, sub acuzaţia de eludare a incapacității, delapidare, furt de la domiciliu, precum și utilizarea necorespunzătoare și falsificarea cardurilor de credit.

Ancheta, desfășurată în perioada septembrie 2019 - august 2020 și coordonată de procurorul Valentina Sellaroli, rezultă dintr-o plângere prezentată de o femeie care a relatat cum tatăl ei, în vârstă de 97 de ani, fost manager Fiat, care a murit recent, a fost deturnat și jefuit de mult timp de două îngrijitoare românce și managerul sucursalei sale bancare, acum pensionar.

În urma anchetei, s-a constatat că cei trei suspecți, exploatând starea slabă a victimei în vârstă, l-au determinat pe pensionar să efectueze acte patrimoniale și juridice pentru deturnarea de bani din contul curent, eliminând de asemenea bunuri mobile din casă și folosind cardurile sale de plată.

Au reușit chiar să se numească moștenitori universali în testament.

În timpul anchetei, în urma unei percheziții la domiciliu în casa celor două femei, autorităţile au găsit o parte din obiectele furate, inclusiv bijuterii, picturi, mobilier și tablouri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel