Italia: Un român i-a pus CUȚITUL în mână fiului și i-a cerut să își OMOARE mama

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Un român din Italia face înconjurul presei din peninsulă după o faptă absolut șocantă: el i-a pus un cuțit în mână fiului său și i-a cerut să-și ucidă mama. 

Totul s-a petrecut în Sicilia, în localitatea Sant' Alfio. Familia era una problemă, femeia ajungând de mai multe ori la spital, bătută violent de soțul ei în vârstă de doar 26 de ani. Una dintre cele mai crunte bătăi pe care a primit-o a ținut-o în spital nu mai puțin de 30 de zile.

Ultima faptă a îngrozit-o pe cea care îi este soție și s-a adresat poliției. La un moment dat, după ce a fost din nou bătută de soțul ei, totul a fost împins mai departe de orice limită a imaginației, iar bărbatul i-a pus în mână fiului său cuțitul și i-a cerut să își înjunghie mama. 

O ținea ca pe sclavi 

Bărbatul a fost arestat și riscă acum o pedeapsă foarte îndelungată în spatele gratiilor. Oamenii legii din Italia au descoperit că femeia era alungată de nenumărate ori de acasă, iar când astas nu se întâmpla, era închisă de soțul ei într-o magazie și eliberată doar când dorea acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel