Italia. Un ROMÂN de numai 19 ani a MURIT într-un grav ACCIDENT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cătălin Iuoraş, un tânăr român de numai 19 ani, a murit sâmbătă dimineaţa, într-un grav accident de circulaţie produs în Montecastrilli, Italia.

Conform Umbria On, sâmbătă, în jurul orei 04.00 dimineaţa, cei patru tineri au plecat din oraș spre case, însă ei au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie produs în dreptul gării din Montecastrilli.

Citește și Italia. Patru ROMÂNI, implicați într-un grav ACCIDENT (VIDEO)

David Leonardi, un italian de 31 de ani, era şoferul autoturismului în care se afla şi Cătălin Iuoraş. La un moment dat, Leonardi a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR.

Leonardi a murit în drum spre spital, iar Cătălin Iuoraş a murit pe masa de operaţii. Ceilalţi doi tineri aflaţi în maşină au suferit şi ei răni grave şi sunt internaţi la Terapie Intensivă, sub supravegherea atentă a medicilor.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi vor să afle motivul care a dus la producerea accidentului. Se mizează pe două variante. Ori Leonardi avea viteză excesivă, ori a fost neatent în momentul producerii accidentului.

Citește și Italia. ROMÂNCĂ, găsită MOARTĂ în apartamentul ei

Cătălin Iuoraş plecase în Italia imediat după terminarea liceului, pentru a-şi face un viitor, însă viaţa lui s-a încheiat prematur, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel