Italia. Un român de 29 de ani s-a stins din viață, după ce a lovit cu motocicleta un bărbat pe trecerea de pietoni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un motociclist român și-a pierdut viața, după ce a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi s-a izbit de un scuter condus de o femeie. Dramaticul accident s-a petrecut în seara zilei de vineri, 2 iulie 2021, în localitatea Monsummano Terme din provincia Pistoia. 

George Drideanu, în vârstă de numai 29 de ani și pasionat de motociclete, circula ieri seară pe via Empolese din localitatea Monsummano Terme. La un moment dat, când a ajuns în dreptul pizzeriei Snoopy, aflată în apropierea intersecției cu via Risorgimento, a accidentat un bărbat de 43 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Impactul a fost foarte puternic, deoarece corpul tânărului motociclist a fost aruncat pe o distanță de circa 50 de metri, lovindu-se apoi de un scuter pe care circula o femeie, în vârstă tot de 43 de ani.

George a murit la scurt timp la spital

 

George a suferit răni foarte grave, iar paramedicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să-l resusciteze de două ori înainte de a-l transporta la spitalul San Jacopo din Pistoia.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Pietonul accidentat de motociclistul român s-a ales, de asemenea, cu răni foarte grave și a fost internat în spital, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Din fericire, femeia de pe scuter, a suferit numai câteva răni ușoare și a refuzat să fie transportată la spital.

La locul accidentului au intervenit trei ambulanțe, precum și carabinierii din localitate care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Potrivit publicației IL Tirreno, George trăia de mulți ani în Italia, a crescut în provincia Pistoia, lucra într-un depozit și era foarte cunoscut de oamenii din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel