Italia. Un român amendat pentru nepurtarea măștii s-a enervat teribil și a sărit cu picioarele pe mașina de poliție - FOTO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Un roman din Italia a sarit cu picioarele pe masina de politie (Sursa: Il Giorno)
Un roman din Italia a sarit cu picioarele pe masina de politie (Sursa: Il Giorno)

Un român din Italia s-a enervat teribil că a fost amendat pentru nepurtarea măștii și a sărit cu picioarele pe mașina de poliție. Intreaga scenă a fost filmată.   

Un român în vârstă de 37 de ani din Italia a fost reținut, după ce s-a urcat cu picioarele pe capota mașinii de poliție și a început să sară pe ea, îndoind capota. Bărbatul a vrut să se răzbune pe forțele de ordine, după ce o patrulă l-a amendat pentru că nu purta mască de protecție.

Românul este acum acuzat de ultraj și vandalism

 

Potrivit publicației Il Giorno, incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 15 martie 2021, pe via Libertà din centrul localității Cinisello Balsamo, lângă Milano. O patrulă a Poliției Locale care efectua un control de rutină în zonă, a găsit un bărbat care consuma alcool, întins pe o bancă de lângă o stația de tramvai.

După ce l-au identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de37 de ani, agenții i-au aplicat o amendă de 400 de euro pentru faptul că nu purta mască de protecție și au plecat mai departe.

Românul s-a enervat teribil și s-a îndreptat spre mașina Poliției care era parcată în apropiere. El s-a urcat cu picioarele pe capotă și a început să sară pe ea, sub privirile mirate ale trecătorilor. Deși oamenii legii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar bărbatul a crezut că gestul său va trece neobservat, la întoarcere aceștia au vizionat imaginile video înregistrate de pe camera de pe bordul mașinii și au descoperit imediat cine era autorul.

Bărbatul a fost arestat, fiind acuzat de ultraj și vandalism. Românul a fost totuși eliberat, cu condiția să se prezinte zilnic la secția de poliție pentru a da cu subsemnatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel