Italia. Un român, ajutat de doi complici, a pus la cale o afacere. Vindeau pe internet bunuri furate de la un depozit 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_roman_denuntat_pentru furt
italia_roman_denuntat_pentru furt

Trei persoane au fost reținute, după ce proprietarul unui depozit din Montemarciano  recunoscut, pe facebook, bunurile furate, care erau de vânzare.  Astfel, carabinierii au luat urma vânzătorilor.

Trei persoane, doi bărbați și o femeie, sunt acuzate de furt, ei sustrăgând, pe data de 6 noiembrie, mai multe produse pentru hrănirea și îngrijirea animalelor, de la un depozit din Montemarciano. Un cetățean italian, victima furtului, a găsit un anunț de  vânzare a unor produse pe Facebook și a recunoscut hrana pentru animale, care este comercializată, în zonă, doar la depozitul pe care deține. Astfel, el a alertat carabinierii stației Montemarciano.

Militarii au început investigațiile, reușind să-i depisteze pe vânzătorii produselor: doi bărbați, unul de 38 de ani și unul de 49 de ani,  care locuiesc în Ancona, și o femeie de 40 de ani, care locuiește în Filottrano. În urma anchetelor, militarii au reușit să îi intercepteze în timpul unui control rutier, vineri după-amiază, 19 februarie, la ieșirea de pe autostrada A14. În urma percheziției automobilului, carabinierii au găsit un sac cu hrană pentru câini, cu numărul lotului șters, pentru a evita să se constate că este un produs furat. Cel mai probabil, se pregăteau să-l livreze unui cumpărător, relatează centropagina.it.

În acel moment, au fost efectuate percheziții și la domiciliu la locuințele celor doi. La domiciliul bărbatului, în Ancona, au fost găsite 13 pungi cu hrană pentru câini, alte 32 produse, inclusiv accesorii pentru animale și soluții insecticide; 43 de produse pentru curățenie. Produsele au fost confiscate, iar arătat proprietarul le-a recunoscut. În casă se mai afla și un complice al bărbatului de 38 de ani din Ancona, un cetățean român, în vârstă de 49 de ani. Cei trei, cunoscuți de poliție pentru alte furturi, au fost apoi denunțați autorităților judiciare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel