Italia. Un român, accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român a făcut accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma
Un român a făcut accident cu o mașină din coloana oficială a lui Joe Biden, la Roma

Un șofer român a fost implicat într-un accident cu una din mașinile din coloana oficială a președintelui american, la Roma. Impactul a fost unul destul de violent.

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de vineri. După ce s-a întâlnit cu Papa Francisc la Vatican, Joe Biden s-a îndreptat către Quirinale, unde a avut o întrevedere cu președintele Sergio Mattarella.

Coloana oficială care-l însoțește pe președintele american numără peste 35 de mașini, multe dintre ele blindate. În pasajul subteran de la podul Amedeo di Savoia Aosta, în fața spitalului Santo Spirito, spre Gianicolo, un autoturism condus de un șofer român în vârstă de 40 de ani s-a izbit de unul dintre vehiculele blindate ale personalului diplomatic.

Impactul a fost destul de violent, iar conaționalul nostru s-a rănit la o mână. Din fericire, leziunile nu au fost foarte grave, iar echipele medicale prezente la fața locului i-au oferit asistența necesară, scrie Corriere della Sera, citat de antena3.ro.

Celălalt conducător auto a scăpat nevătămat. Cauzele accidentului sunt încă incerte, iar polițiștii italieni au deschis o anchetă. În zonă s-a circulat cu dificultate pentru pentru câteva minute. Coloana oficială prezidențială și-a continuat marșul, așa cum a fost stabilit de strictele măsuri de securitate.

 

 

Un alt șofer român urmărit, ca-n filme, de polițiști. Bărbatul a fugit pe jos

 

 

Polițiștii din Napoli au avut parte de o seara plină de acțiune, după ce un șofer nu a oprit la cererea oamenilor legii. Tânărul de 22 de ani, de origine română, a accelerat, apoi și-a abandonat mașina și a încercat să scape pe jos de polițiști. Agenții Comisariatului Poggioreale, în timpul serviciului de control teritorial, la trecerea prin via Galileo Ferraris, au făcut unui șofer semn să oprească. La vederea patrulei de poliție, șoferul s-a prefăcut că oprește și apoi a accelerat în direcția Luzzatti. 

Patrula de polițiști a urmărit automobilul suspect, care se deplasa cu viteză și efectua manevre periculoase. Grație sprijinului unei patrule de la Oficiul General de Prevenire, automobilul a fost interceptat în via Carlo Bussola. Aici, șoferul a pierdut controlul vehiculului și a lovit peretele unei clădiri. În ciuda impactului, bărbatul a ieșit din mașină și a încercat să evadeze pe jos, spre via Nicola Fraggianni, unde a fost blocat, scrie napoli.occhionotizie.it. Polițiștii l-au perchiziționat pe tânărul român, care avea asupra lui un cuțit de circa 15 cm lungime iar în mașină au găsit mai multe unelte folosite la spargeri, precum și o replică de pistol cu ​​aer comprimat. Tânărul român, de 22 de ani, cu antecedente penale, a fost arestat pentru vătămare și opunerea rezistenței față de un funcționar public. În plus a fost reclamat pentru deținere de arme sau obiecte capabile să rănească. În cele din urmă, mașina i-a fost confiscată.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel