Italia. Un român a trecut pe lângă moarte, după ce a fost înjunghiat în centrul Romei. Agresorii au fost identificați

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_roman_injunghiat
carabinieri_roman_injunghiat

O luptă între tineri, care a izbucnit ieri sâmbătă în centul Romei, pe vila Doria, s-a terminat cu consecințe grave pentru un tânăr, de naționalitate română, de 23 de ani, care a fost înjunghiat într-un picior și a suferit traumatisme craniene și toracice, precum și o vertebră fisurată.

Tânărul român a fost transportat, în stare gravă, la spitalul Tor Vergata, unde a rămas internat. Medicii spun că viața sa nu este în pusă pericol. În timpul altercației, a mai fost rănit încă un tânăr de 22 de ani, fiind și el transferat la spital, cu o rană la cap și un traumatism toracic. Acesta a fost însă externat însă peste câteva ore.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili cine se face responsabil de incident, scrie ilsussidiario.net. Carabinierii stației Albano Laziale și ai companiei Castel Gandolfo au analizat imaginile video a camerelor de supraveghere de pe vila Doria, care au surprins întreaga scenă violentă. Conform informațiilor oamenilor legii, se vede o luptă la care au luat parte mai multe persoane. Bătăușii s-au lovit cu pumnii și picioarele, iar la un moment au apărut și cuțitele. 

Carabinierii trebuie acum să stabilească motivul izbucniri conflictului: a fost o luptă spontană sau o reglare de conturi dintre două bande de tineri. Printre altele, nu este exclus că tinerii să fi stabilit întâlnirea pe rețelele de socializare, ca apoi să înceapă bătaia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel