Italia. Un român a spart un bar din Torino, sperând că se va îmbogăți. A găsit însă doar 20 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_roman_spart_un_bar
italia_roman_spart_un_bar

Un român de 33 de ani a fost reţinut la Torino, în Italia, după ce a spart un bar şi a încercat să fugă cu taxiul. Românul a pătruns cu forţa în barului din Torino, sperând că va punea mână pe o sumă mare de bani.

 

 

Românul a reuşit să spargă uşa barului și să se strecoare printre gratii. A intrat în bar sperând că va găsi zeci de euro din casa de marcat. Un echipaj de poliţie aflat în zonă a remarcat comportamentul ciudat al românului astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, relatează Torino News 24.it.

Românul şi-a dat seama că este urmărit şi a încercat să se ascundă, iar ulterior să fugă cu ajutorul unui taxi. Taxiul a fost prins din urmă de poliţişti, iar românul a fost luat la întrebări. Poliţiştii au descoperit că românul încă avea mâinile pline cu unsoare, cel mai probabil de la momentul în care a reuşit să forţeze uşa barului. 

Românul din Italia ar fi furat 20 de euro din casa de marcat, patru hârtii de câte cinci euro, pe care le-ar fi folosit, ulterior, pentru a plăti în avans cursa cu taxiul. Hoțul a fost identificat şi cu ajutorul camerelor de supraveghere. Ancheta a scos la iveală că, cu puţin timp înainte de a sparge barul respectiv, românul mai încercase să spargă un alt local din zonă. A fost văzut de un martor care a alertat şi el forţele de ordine, astfel că românul a abandonat planul iniţial.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la prima tentativă au arătat că, într-adevăr, era vorba tot despre român, suspectul având aceleaşi semnalmente şi fiind îmbrăcat la fel. În aceste condiţii, românul din Italia a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de jaf şi tentativă de jaf.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel