Român, mort într-un incendiu. Pompierii spun că focul a fost pus intenționat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 31 de ani a murit în urma unui incendiu care a cuprins casa sa din localitatea Tăutești, comuna Rediu, din Iași. După ce au stins focul, pompierii au stabilit că s-a folosit intenționat sursa de aprindere pentru a genera un incendiu.

Incendiul s-a produs sâmbătă noaptea, în localitatea Tăutești, comuna Rediu, județul Iași. Când au ajuns forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, în bucătărie, pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Pompierii au scos victima, un bărbat de 31 de ani, care era decedată, carbonizată. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore.

În urma incendiului a fost curmată viața unui adult, bărbat de 31 ani, au ars documentele de proprietate și identitate ale proprietarilor, diverse materiale textile și produse electronice și electrocasnice, produse de mobilier și a fost degradată tencuiala întregii locuințe. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

”Cetățeni! Respectați regulile și măsurile de prevenire a incendiilor. Nerespectarea măsurilor de prevenire au condus la producerea incendiilor prin utilizarea sistemelor de încălzire defecte, mijloacelor de încălzire improvizate sau nesupravegheate, coșurilor de fum necurățate, instalațiilor electrice defecte, echipamentelor electrice improvizate, fumatului și a neglijenței privind utilizarea focului.”, transmit autoritățile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel