Italia. Un român a murit, prins sub tractorul pe care care tocmai ce-l cumpărase

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a murit, prins sub tractorul pe care care tocmai ce-l cumpărase
Italia. Un român a murit, prins sub tractorul pe care care tocmai ce-l cumpărase

Salvatorii de la Detașamentul de Pompieri al detașamentului Acqui Terme au intervenit la Molli, pe șoseaua Melazzo-Cartosio, în jurul orei 18.15, după ce s-a produs un accident

În evenimentul rutier a fost implicat un bărbat de aproximativ 40 de ani, de origine română, care a rămas blocat sub un vehicul agricol.  La fața locului au sosit pompierii care au extras victima cu ajutorul unor perne de ridicare. La fața loculu au ajuns și medicii de la 118, care au încercat să-l resusciteze pe român.

Din nefericire, pentru românul, rezident în Novi Ligure, medicii nu au mai putut face nimic. La locul accidentului au sosit și carabinierii de la Acqui Terme, care vor stabili dinamica accidentului, scrie alessandria24.com.

Din primele investigații s-ar părea că bărbatul plecase la Melazzo, pentru a cumpăra mai multe tractoare second-hand. În timp ce încărca unul dintre tractoare, în camionul cu care urma să-l transporte, acesta s-a răsturnat și l-a strivit pe bărbatul de patruzeci de ani.

 

Un alt șofer român de TIR se zbate între viață și moarte după un teribil accident, produs în Italia
 

Un șofer român de camion, rezident în Castrovillari, provincia Cosenza, regiunea Calabria, Italia, se zbate între viață și moarte în urma unui teribil accident care a avut loc pe 9 noiembrie, pe A2, între Sicignano și Petina.

Accident teribil, pe 9 noiembrie,  de-a lungul autostrăzii A2, la km 62 + 300 între Sicignano degli Alburni și Petina. Șoferul român al unui camion, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul vehiculului greu, ieșind de pe șosea și izbindu-se de peretele stâncos care străbate acea porțiune de autostradă. În impact, capul tractor s-a desprins de remorcă.

Românul, foarte grav rănit, a fost scos pe pompieri din cabină și transportat în cod roșu la spital de către medici. Potrivit primelor informații, șoferul român a suferit o serie de fracturi și o rană extrem de gravă la cap. A fost internat la terapie intensivă.

La fața locului au fost prezenți agenții Poliției Rutiere pentru a reconstitui dinamica accidentului și agenții Anas pentru a restabili circulația. Traficul a fost blocat, cu ieșire obligatorie la Sicignano degli Alburni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel