Italia. Un român a murit inexplicabil, la doar 19 ani: Laurențiu tocmai luase prânzul cu familia sa

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român din Italia a murit inexplicabil, la doar 19 ani. Laurențiu tocmai luase prânzul cu familia sa, când i s-a făcut subit rău. Medicii nu au mai putut fce nimic pentru a-l ajuta.

Consternare și profundă durere în Pennapiedimonte pentru moartea lui Laurențiu Ciu, 19 ani, de origine română, care trăia în Italia împreună cu familia sa din 2008.

Tânărul de 19 ani s-a simțit rău ieri, imediat după prânz. După ce a fost dată alarma, o ambulanță și un elicopter 118 au ajuns la fața locului. La sosirea salvatorilor, băiatul se afla în stop cardiac. Paramedicii au încercat totul pentru a-l resuscita, dar nu au mai putut face nimic.

Italia. Un român a murit inexplicabil, la doar 19 ani

 

Tânărul de 19 ani a murit ieri după-amiază la domiciliul său din Pennapiedimonte. La fața locului au fost chemați carabinierii de la Guardiagrele Carabinieri, iar familia a cerut efectuarea unei autopsii pentru a stabili cauza morții.

Lorenzo, așa cum i se spunea în sat, locuia cu părinții și fratele său mai mare. Cadavrul a fost dus la morga din Chieti la ordinul procurorului Giuseppe Falasca.

Din primele informații reiese că băiatul a suferit un infarct, dar familia a cerut autorităților să execute autopsia pentru a descoperi cauza exactă a decesului.

 

Luna trecută, un alt tânăr român a fost găsit mort, după ce dispăruse inexplicabil de acasă.

Românul, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort  în iazul Alkali din Prato, Italia. Nu se ştie nimic despre cum a ajuns bărbatul să se înece în lac.

Italia. Tânăr român, găsit înecat într-un lac, după ce a fost dat dispărut

 

Trupul neînsuflețit al unui român a fost găsit în lacul Alkali din via De Gasperi din estul Prato, la câțiva pași de Interport și Gonfienti. Descoperirea a fost făcută luni, 18 iulie, la ora locală 19:45, de scafandrii pompierilor angajați în căutarea sa. Tânărul român nu a mai dat nicio veste de duminică seară, iar ultima dată a fost văzut chiar lângă lacul Alkali.

Bărbatul se numeşte Marius Jecu şi este originar din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. 

Căutările au început în jurul orei locale 16:00. Asociațiile de voluntari ale sistemului de protecție civilă au venit în sprijinul pompierilor și polițiștilor. La câteva ore după, a fost făcută trista descoperire. La fața locului au sosit magistratul de gardă și medicul legist. Ieri seară a sosit confirmarea că trupul neînsuflețit găsit în apă este tocmai cel al românului.

Autoritățile au început o anchetă pentru a înțelege de ce românul a ajuns în iaz și cauza morții.

 

-------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel