Italia. Un român a masacrat câinele vecinului și a postat videoclipul pe rețelele sociale: „Nu-mi mușcă el copilul!” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un român a masacrat câinele vecinului și a postat videoclipul pe rețelele sociale „Nu-mi mușcă el copilul!” - VIDEO
Italia. Un român a masacrat câinele vecinului și a postat videoclipul pe rețelele sociale „Nu-mi mușcă el copilul!” - VIDEO

Un român, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat astăzi, în Mazara del Vallo, după ce a masacrat un cățel și a postat videoclipul pe rețelele sociale. 

Românul a ucis câinele vecinului împușcându-l, apoi l-a leagat de o dubă și l-a tras de-a lungul străzii. Apoi a făcut un videoclip cu animalul sacrificat și a postat imaginile pe rețelele de socializare, susținând că s-a răzbunat pentru o mușcătură suferită de fiica sa la o mână din cauza acestui animal. S-a întâmplat în Mazara del Vallo, în provincia Trapani, iar autorul violenței împotriva câinelui, G.D., de origine română, a fost arestat de carabinieri. Acum va trebui să răspundă pentru infracțiunile de ucidere a animalelor, deținerea ilegală de arme, precum și deținerea ilegală de muniție.

În timpul videoclipului, încadrând animalul barbar ucis, românul i-a comentat (în limba română) imaginile către vecinul său, proprietarul câinelui, și a încercat să dea o explicație a gestului referindu-se la o mușcătură pe care fiica sa a suferit-o la mână din cauza animalului.

 

Incidentul a stârnit un val de indignare

 

Incidentul a stârnit un val de indignare online și președintele asociației naționale pentru protecția animalelor a depus o plângere. Carabinierii companiei Mazara dal Vallo au achiziționat astfel tot materialul publicat de bărbat pe rețelele de socializare: pe lângă videoclipul câinelui legat cu o frânghie și târât de o dubă, mai multe selfie-uri cu arme în mână și muniție de diferite feluri.

În timpul percheziției casei sale, militarii au descoperit și au confiscat o armă de foc artizanală ilegală, 80 de cartușe de calibru 12 cu calibru 12, 113 cartușe goale cu calibru 9, un pistol cu ​​calibru 9 modificat și fără capac roșu. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu și a rămas acolo până la audierea de validare, în timpul căreia au fost dispuse obligația de a rămâne în Mazara del Vallo.

Imagini video AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel