Italia. Un român a lovit două mașini parcate. Poliția a descoperit că avea permisul suspendat și alcoolemie record

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Un român a fost prins de carabinieri, după ce a intrat cu mașina în alte două autoturisme parcate. Acesta a fost găsit cu o alcoolemie peste normă și fără permis.

Bărbatul conducea cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât norma în momentul controlului. Acesta este de naționalitate română și a fost prins aseară de carabinierii de la Nor din Pescara, Italia.

 

Românul a încercat să fugă de la locul accidentului

 

Cu puțin timp înainte de ora 4 dimineața bărbatul, aflat la volanul unui Fiat Multipla, a intrat în coliziune cu două mașini parcate, după ce a pierdut controlul vehiculului său. Acesta a încercat să plece de la fața locului, dar nu a reușit să ajungă departe din cauza stării grave de ebrietate.

Astfel, militarii au ajuns la locul accidentului în timp util, reușind să îl prindă pe român. În primă fază, agenții au sesizat că bărbatul nu se afla într-o stare bună de a conduce, așa că i-au făcut un test de alcoolemie, conform presei italiene.

Vezi și: Microbuz răsturnat: Patru români la bord; un tânăr a fost transportat la spital

 

Poliția a sechestrat mașina pentru mai multe cercetări

 

Pe lângă faptul că polițiștii au descoperit că individul avea alcoolemie de 4 ori mai mare decât norma, aceștia au mai descoperit că permisul de conducere italian fusese suspendat în 2021, din cauza unei interdicții de a conduce pe teritoriul italian timp de doi ani, impusă de prefect.

Bărbatul, în schimb, a încercat să păcălească agenții de poliție, prezentând un permis de conducere românesc, evident în neregulă. În plus, mașina, fără asigurare, a fost sechestrată în vederea confiscării.

Vezi și

Român, expulzat din Italia. Trebuie să părăsească țara în termen de 10 zile

 

După numeroasele cazuri de violență din centrul istoric care l-au determinat pe primar să decidă înființarea unei garnizoane fixe a Poliției Locale în Piazza Martiri, Direcția Generală de Poliție a intensificat controalele în oraș pentru a combate criminalitatea generalizată și a degradării urbane. 

În timpul obișnuitelor servicii de control destinate combaterii imigrației ilegale, a fost condus la sediul Poliției pentru investigații suplimentare un cetățean de naționalitate chineză - recent eliberat din închisoare și cu antecedente pentru trafic de droguri, aflat în situație neregulamentară pe teritoriul național și un cetățean român.

Continuă știrea..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel