Italia. Un român a încercat să-și abuzeze sexual fiica vitregă de 14 ani: "Te plac foarte mult. Rămâne secretul nostru". Coversațiile pe WhatsApp l-au dat de gol

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este cercetat în Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă în vârstă de 14 ani. Adolescenta a sunat la carabinieri. 

Un român în vârstă de 28 de ani este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, iar adolescenta în vârstă de doar 14 ani a sunat singură la carabinieri și a denunțat abuzul, relatează publicăția Corriere del Veneto.

"Ajutor, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!".

Acesta a fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi, după ce tatăl său vitreg, de origine română, s-a năpustit asupra ei. Carabinieri sosiți la fața locului au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv.

Lucidă și conștientă de ceea ce s-a întâmplat, fata le-a povestit polițiștilor cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale. După ce inițial bărbatul s-a apropiat de ea, i-a dat vodcă să bea (pe care fata a scuipat-o imediat) după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Fata, însă, s-a opus vehement și a reușit să se baricadeze în camera ei.

"Va rămâne secretul nostru"

 

Văzând că tânăra s-a încuiat în cameră, bărbatul a încercat să o convingă cu mesaje pe WhatsApp.

"Pot să te văd. Vin la tine, vrei?". Însă românul nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru. Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine. Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?".

Bărbatul i-a trimis chiar și inimioare pe internet. "Te plac foarte mult, asta e problema. Va rămâne secretul nostru", i-a spus el.

"Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp.

Românul susține că el este victima în acest caz

 

Adolescenta a sunat la poliție și a povestit tot ce i s-a întâmplat, predând și capturile de ecran cu mesajele primite. Tot în acele clipe, fata a reușit să îi povestească și mamei ce s-a întâmplat.

Judecătorii din Verona au emis imediat un ordin de protecție. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală, pe parcursul investigațiilor derulate de poliție.

Audiat de carabinieri, bărbatul a prezentat o altă versiune a poveștii și a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri. Ancheta va face lumină în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel