Italia: Un român a GOLIT bancomatele, dar norocul i s-a TERMINAT

Narcis Popa |
Data publicării:

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Iancu Jianu, județul Olt, a fost arestat preventiv. Acesta era dat în urmărire internațională după ce a jefuit mai multe bancomate, în Italia.

Bărbatul lucra împreună cu alte șase persoane, tot cetățeni români. Cu toții au antecedente penale și locuiesc în tabere de romi din Italia. Grupul a dat aproape zece lovituri în perioada ianuarie-aprilie anul trecut. Cei șapte indivizi furau mai întâi tractoare și alte autovehicule mari pe care le foloseau pentru a sparge zidurile mai multor sedii de bănci, apoi furau bancomatele și le ascundeau în case părăsite. Ultima spargere a avut loc la finalul lunii aprilie, când aceștia au încercat să fure un bancomat din Novara, care conținea 120.000 de euro. Hoții au abandonat prada în momentul în care au văzut că polițiștii sunt pe urmele lor.

 

A fost prins în România

 

Potrivit gds.ro, polițiștii din cadrul IPJ Olt l-au găsit pe tânăr la sfârșitul săptămânii trecute, chiar în comuna sa de domiciliu. Acesta a fost la Curtea de Apel Craiova  care a decis să îl plaseze sub arest preventiv petnru o perioadă de 15 zile. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 25 ianuarie, până când trebuie tradus în limba română mandatul de arestare emis de autorităţile italiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel