Italia. Un român a fost prins cu un permis de conducere fals și se presupune că face parte dintr-o adevărată rețea de falsificatori

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost prins cu un permis de conducere fals și se presupune că face parte dintr-un adevărat lanț de contrafacere
Italia. Un român a fost prins cu un permis de conducere fals și se presupune că face parte dintr-un adevărat lanț de contrafacere

Un cetățean de naționalitate română a fost depistat de poliție cu un permis de conducere fals și este cercetat. Mașina a fost pusă sub sechestru. 

Bărbatul s-a deplasat la depou pentru a-și lua înapoi autovehiculul ridicat în urma unui parcări neregulamentare, însă, la solicitarea documentelor de către agenții Poliției Locale, sosiți la fața locului pentru procedurile de restituire, a prezentat un permis de conducere care a generat suspiciuni în rândul operatorilor.

Documentul arătat de cetățeanul de 23 de ani, de naționalitate română, era din Republica Moldova și la prima vedere, era reprodus excelent și chiar părea unul original. Însă, echipajul de poliție V Prenestino, Italia a vrut să vadă clar dacă este adevărat sau nu și a făcut o verificare mai amănunțită.

 

Polițiștii au depistat că românul avea mai multe acte contrafcăute și îl cercetează

 

Astfel, în urma unor verificări suplimentare cu ajutorul unor instrumente speciale pentru depistarea documentelor false, a fost posibilă constatarea infracțiunii. Românului de 23 de ani i-a fost făcut dosar penal și este cercetat. 

Pe lângă investigațiile specifice asupra autovehiculului, pentru unele presupuse anomalii în procedurile de înmatriculare, sunt în curs de desfășurare și alte investigații asupra altor persoane despre care se crede că au format un grup infracțional specializat în falsificări. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel