Italia. Un român a fost judecat după ce și-a abuzat soția și fiica minoră

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost judecat după ce și-a abuzat soția și fiica minoră
Italia. Un român a fost judecat după ce și-a abuzat soția și fiica minoră

Bărbatul de naționalitate română este judecat și pentru violență sexuală împotriva soției sale și comportament agresiv față de copil.

Românul și-a bătut soția cu o bâtă de baseball și a forțat-o să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale, apoi s-a luat de fiica lor și a împins-o cu capul în toaletă pentru că nu știa să scrie. După ani de violențe, femeia l-a denunțat, iar bărbatul a ajuns să fie judecat.

Inculpatul, un bărbat în vârstă de 67 de ani apărat de avocata Chiara Casaglia, este acuzat că a avut un comportament "repetat în timp și grav dăunător persoanei și principiilor de conviețuire și etică familială" prin care "și-a maltratat soția (...), inclusiv în prezența minorei (...), și pe aceasta din urmă, prin comportamente repetate de violență fizică și verbală".

 

Bărbatul este acuzat de acte de violență sexuală și abuz

 

Potrivit Parchetului din Perugia, Italia, bărbatul ar fi comis 'acte de violență sexuală, dispreț și abuz' care au făcut viața imposibilă soției și fiicei sale, care au fost nevoite 'să părăsească locuința familiei' și să meargă într-o structură protejată.

Acuzațiile aduse bărbatului se referă la injurii și insulte "jignind-o în repetate rânduri ”româncă de ...", "analfabetă" și amenințând-o, chiar cu moartea".

Mai multe episoade în care acesta ar fi "bătut-o, lovind-o cu piciorul și pumnii pe tot corpul de fiecare dată când încerca să se opună voinței lui, folosind, într-o ocazie, o bâtă de baseball".

Bărbatul ar fi obligat-o pe femeie 'să declare prietenilor și cunoscuților' că minora 'este fiica lui, amenințând-o, în caz contrar, să solicite serviciilor sociale să i le ia', întrucât femeia 'lucra într-un club de noapte'.

 

Românul își obliga soția să-i predea toate veniturile obținute din munca ei

 

De asemenea, femeia trebuia să câștige bani frumoși, deoarece bărbatul o obliga "să-i predea toate veniturile obținute din munca ei, sub amenințarea unor noi bătăi".

Inculpatul trebuie să răspundă și la acuzația de agresiune sexuală "deoarece, în mai multe rânduri, dacă soția refuza să se culce cu el, acesta o obliga să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței ei".

Acuzația de rele tratamente se referă, de asemenea, la comportamentul acestuia față de copil, când "într-o ocazie a luat-o de picior și i-a băgat capul în toaletă", iar în altă ocazie "i-a băgat capul în cada plină cu apă și a strigat la ea "înțelegi cum se scrie corect?", conform presei străine.

Presupusele incidente au avut loc între 2004 și 2016 în Castiglione del Lago, încheindu-se doar când femeia a părăsit domiciliul conjugal. Femeia și fiica ei s-au constituit părți civile prin intermediul avocatului Marco Marmottini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel