Italia. Un ROMÂN a făcut ÎNCHISOARE pe NEDREPT din cauza unei bătrâne de 87 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român de 35 de ani a stat 40 de zile într-o închisoare din Italia, fiind acuzat pe nedrept că și-a violat vecina. 

În urmă cu aproape trei ani, Petrișor Saint, un tânăr de 35 de ani, trăia în localitatea Castelcovati din Italia. Bărbatul a fost victima unei înscenări, pusă la cale de vecina lui, anunță Libertatea.

Angela Betella, o bătrână de 87 de ani, și amantul său au făcut în așa fel încât să pară că pe 1 octombrie 2016 tânărul român a pătruns în casa pensionarei și ar fi violat-o sub amenințarea unui cuțit. Anchetatorii italieni au prelevat probe ADN de la locul presupusului abuz sexual și au ajuns la concluzia că ADN-ul din lichidul seminal aparține unui alt bărbat. Este vorba despre Pietro Preti, un italian care avea 69 de ani la acea dată.

Polițiștii au stabilit că, în noaptea în care ar fi avut loc violul, bătrâna a întreținut relații sexuale cu amantul ei, alături de care a decis să-și însceneze violul și să-l incrimineze pe tânărul român pe care voia să se răzbune. Motivul: pensionara tot se certa cu Petrișor Saint din cauza zgomotului pe care bărbatul și familia sa îl făceau.

Cu ajutorul unui avocat, Petrișor Saint a dat-o în judecată pe bătrână pentru calomnie și a cerut să fie despăgubit cu suma de 25.000 de euro, pentru cele 40 de zile pe care le-a petrecut în închisoare. Curtea de Apel din Brescia a considerat că tânărul român nu merită să fie despăgubit, notează sursa citată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel