Italia: Un român a dezlănţuit iadul pe o stradă. A rănit o femeie şi a distrus mai multe maşini

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Momente de teroare în via Baracca din Florența, azi, după-amiază, unde un român în vârstă de 32 de ani a fost arestat de poliție după ce a dezlănțuit iadul.

 

Furios, bărbatul a vandalizat câteva mașini parcate, a atacat trecătorii care, din întâmplare, erau în raza lui de acțiune. Din păcate, o femeie în vârstă a ajuns la spital, cu un femur rupt. 

Locuitorii din zonă au alertat carabinierii, anunţând că un bărbat le-a vandalizat maşinile şi a atacat trecătorii. Imediat, la faţa locului au ajuns trei mașini ale Nucleo Radiomobile. Bărbatul, un român de 32 de ani, a fost reţinut, scrie ilprimatonazionale.it.

Potrivit martorilor, românul a început să atace trecătorii încă de pe via Allori. Acolo a lovit un bărbat în spate, apoi a traversat strada și a lovit cu pumnul un băiat în claviculă. Apoi, a venit rândul unei femei, în vârstă de 83 de ani, care a căzut la pământ, suferind o  fractură a femurului. Bătrâna a fost transportată ​​la camera de urgență a spitalului Careggi, unde a rămas internată pentru 30 de zile. Între timp, bărbatul şi-a continuat acţiunile violente. A scos un capac de canalizare, pe care l-a aruncat în geamul unei mașini parcate.

Acum, românul este acuzat de vătămare corporală și daune. Acesta a ajuns la închisoarea Sollicciano. De altfel, şi atacatorul a suferit o fractură la mâna dreaptă, cauzată de numeroasele lovituri aplicate în caroseriile mașinilor parcate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel