Italia. Un român a devenit erou la Roma după ce un italian a creat haos la metrou

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 45 de ani, a cărui identitate nu a fost dată publicității, a devenit erou în Italia după ce a imobilizat un italian, în vârstă de 34 de ani, recent eliberat din închisoare, în stația Colli Albani, Roma.

Potrivit romatoday.it, evenimentul a avut loc ieri după-amiază. Totul a început în stația de metrou Giulio Agricola atunci când agresorul a atacat o femeie de 51 de ani și i-a furat geanta. Apoi, hoțul a urcat în metrou și a început să-i agreseze verbal pe ceilalți pasageri.

Românul aflat în metrou a început un conflict verbal cu italianul până când hoțul l-a lovit pe conațional cu pumnul în față. Românul a ripostat, l-a apucat pe italian de gât și l-a tras în afara trenului, pe peronul din stația Colli Albani.

Aici, conflictul a continuat. Italianul a încercat să-și pună rivalul la podea cu un ajutorul unui extinctor, însă românul a reușit să se ferească. Pentru a pune capăt haosului, românul l-a aruncat la pământ, imobilizându-l și apoi chemând carabinierii.

Polițiștii din Compagnia di Piazza Dante au intervenit și l-au adus pe italian în arest. La scurt timp, plângerea a venit de la femeia care fusese jefuită de geantă în stația de metrou Giulio Agricola. Identitatea tâlharului care o împinsese să-i fure geanta a corespuns tânărului de 34 de ani, care se afla deja pe mâna militarilor. După verificările corespunzătoare, italianul a fost pus sub acuzare pentru daune, tulburare a ordinii publice și tâlhărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel