Italia: Un român a crezut că și-a ucis iubita și a dat foc apartamentului pentru a acoperi crima

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Un român a fost la un pas de moarte în Italia, după ce acoperișul casei sale a căzut peste el în timpul nopții / Sursa foto: captură primapaginachiusi.it
Un român a fost la un pas de moarte în Italia, după ce acoperișul casei sale a căzut peste el în timpul nopții / Sursa foto: captură primapaginachiusi.it

Un român în vârstă de 59 de ani este căutat în toată Italia, fiind acuzat că a incendiat apartamentul în care locuia pentru a acoperi uciderea iubitei sale. 

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un apartament din localitatea Carpenedolo (provincia Brescia). Românul a încercat să-și omoare iubita ucraineană în vârstă de 33 ani. După ce a lovit-o cu sălbăticie cu o scândură de mai multe ori, femeia a leșinat. 

Românul a intrat în panică și, crezând că partenera sa de viață a murit, a decis să dea foc apartamentului cu scopul de a șterge urmele crimei. După ce a pus focul, el s-a făcut nevăzut, fiind căutat la această oră.

Din fericire, unii trecători au dat alarma, iar femeia a fost salvată înainte să fie prea târziu. Totodată, flăcările au fost stinse, evitându-se astfel extinderea incendiului în restul clădirii, relatează bresciatoday.it.

Vecinii au fost cei care au intrat și au salvat-o pe tânăra de 33 de ani. Ei au găsit-o întinsă pe podea, în stare de semi-inconștientă din cauza bătăilor. "M-a lovit de mai multe ori, nu s-a oprit până nu am leșinat"", le-a spus femeia carabinierilor din Carpenedolo. Tânăra a fost transportată la Spitalul Civil din Brescia și va avea nevoie de o lună de îngrjiri medicale.

Flăcările au distrus doar o parte a apartamentului, aflat în prezent sub sechestru.

Românul este căutat în toată Italia, dar oamenii legii nu exclud varianta ca acesta să fi părăsit deja țara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel