Italia. Un român a bătut paznicii unui magazin, după ce l-au atenționat că a "uitat" să plătească o sticlă de alcool

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost reținut în Italia, după ce s-a bătut cu paznicii unui magazin și a continuat scandalul și la venirea carabinierilor.

Un român în vârstă de 50 de ani a intrat într-un supermarket din localitatea Collesalvetti (Livorno) pentru a fura o sticlă de băutură. În momentul în care a fost descoperit de agenții de pază, omul a devenit violent și a început să-i scuipe. În momentul în care au încercat să-l imobilizeze, el i-a luat la bătaie. 

Potrivit portalului ilgiornale.it, românul a fost cu greu potolit de polițiștii sosiți la fața locului. El a sărit să-i bată și pe aceștia. 

Episodul s-a produs în cursul dimineții zilei de 4 ianuarie, în interiorul supermarketului Ekom din Stagno, un cartier al localității Collesalvetti din provincia Livorno.

Românul a intrat în supermarket și să se plimbe printre rafturi. La un moment dat, el al luat o sticlă de băutură și a ascuns-o sub geacă. Agenții de pază au intrat la bănuieli, fiind alertați de comportamentul neobișnuit al românului. Confruntat cu faptul că a furat, românul și-a ieșit din minți și a devenit agresiv și i-a luat la bătaie.

La venirea carabinierilor, omul nu s-a potolit. Omul i-a scuipat și înjurat pe polițiști, care însă nu au stat prea mult la discuții și l-au încătușat.

Pe lângă infracțiunea de furt, românul va trebui să răspundă acum și pentru acuzațiile de ultraj și amenințări împotriva unor funcționarii publici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel