Italia. Un român a avut parte de combustibil "gratis" timp de un an. Polițiștii au intrat pe fir

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ARHIVĂ
Foto ARHIVĂ

Un român rezident în Vicenza a fost denunțat de polițiști, acesta fiind acuzat că, timp de un an de zile, a furat combustibil din rezervorul camionului pe care-l conducea.  

Un tânăr de treizeci și nouă de ani, rezident în zona Vicenza, este anchetat de carabinierii, fiind suspect de o serie lungă de furturi de combustibil.

Românul a găsit o metodă prin care obținut timp de un an de zile motorină fără să plătească un ban, dar, de fapt, jefuindu-și angajatorii, scrie vicenzatoday.it.

Compania la care lucra s-a sesizat

 

La sfârșitul anului trecut, analizând cifrele, proprietarii companiei Pellanda Autotrasporti cu sediul în Fontaniva, au observat o creștere neobișnuită a alimentării cu motorină la unul dintre vehiculele companiei. În special, un camion a fost alimentat cu mai multă frecvență decât celelalte, folosind mai mult combustibil decât era necesar pentru a acoperi itinerariile. Din acest motiv, compania a apelat la carabinierii din Cittadella, care au demarat o anchetă.

Vehiculele companiei sunt alimentate dintr-un rezervor deținut de Pellanda, la care diverșii șoferi au acces datorită unei chei magnetice. Camionul în cauză a fost repartizat la MVP, în vârstă de 39 de ani, originar din România, dar cu domiciliul în Camisano Vicentino (Vicenza). Prin urmare, investigațiile s-au concentrat asupra acestuia, demonstrând modul în care bărbatul, între ianuarie și decembrie 2019, a reușit să intre în posesia a aproximativ o mie de litri de motorină.

Procurorii estimează că prejudiciul se ridică la aproximativ 1.400 de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel