Italia. Un român a atacat, fără milă, o femeie în parcarea unui magazin. Victima: „Vrem mai multă siguranță”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
roman atacator italia
roman atacator italia

O femeie, rezidentă la Viareggio, a fost atacată când ieșiea din magazinul în care lucra și se pregătea să uce pe scuter. Atacatorul este un bărbat, în jur de 50 de ani, de origine română, era în stare de ebrietate.

Victima a povestit că ieșise din magazinul unde lucrează și a mers direct la scuter. În timp ce scotea casca din portbagaj, a văzut doi bărbați, care se apropiau. La un moment, a fost atacată de unul dintre cei doi bărbați.

Femeia a fost lovită puternic în față cu un încărcător. La fața locului a ajuns o ambulanță din Viareggio, care a transportat-o la urgențe, pentru îngrijiri medicale. Victima a avut nevoie de patru cusături. „O violență gratuită și nejustificată. Vrem mai multă siguranță”, le-a spus victima, forțelor de ordine. 

De asemenea, la locul evenimentului au intervenit și carabinierii din Viareggi. Românul a fost reținut și dus la cazarmă. Femeia nu a depus plângere, de aceea românul a fost eliberat. În cazul în care victima va depune plângere, atacatorul român va fi urmărit penal pentru vătămare corporală, relatează verdeazzurronotizie.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel