Italia. Un român a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pentru a le jefui. Bărbatul a fost arestat la domiciliu

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un român a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pentru a le jefui. Bărbatul a fost arestat la domiciliu
Italia. Un român a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pentru a le jefui. Bărbatul a fost arestat la domiciliu

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat de carabinieri, după ce a amenințat și jefuit mai multe persoane din Italia. Bărbatul intimida victimele cu un cuțit și a fost arestat la domiciliu. 

În urma unor investigații coordonate de Parchetul din Roma, polițiștii din cadrul Poliției de Stat au executat o ordonanță de luare a unei măsuri preventive în regim de arest la domiciliu față de un cetățean român în vârstă de 21 de ani. Arestul a fost emis de Judecătorul pentru Anchete Preliminare de la Tribunalul din Roma.

Românul este acuzat de săvârșirea a 4 tâlhării, toate asupra unor persoane tinere sau foarte tinere care așteptau mijloacele de transport în comun.

 

Hoțul a fost identificat datorită tatuajului pe care o victimă l-a descris

 

Hoțul a comis jafurile între sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie. După ce a ales tinerele victime, bărbatul le-a amenințat, pretinzând chiar că are un cuțit, și le-a obligat să îi predea banii, telefoanele și bijuteriile.

Imediat, anchetatorii poliției de stat au adunat descrieri pentru tâlhar de la victime. Astfel, datorită unei serii de detalii, printre care menționarea faptului că are un tatuaj anume, carabinierii au reușit să-l identifice pe bărbat. Sinergia operativă dintre polițiștii din districtul San Giovanni și din secțiile de poliție Viminale și Romanina a dus la identificarea suspectului.

Pentru a corobora întreaga ipoteză investigativă, inclusiv prin intermediul constatărilor extrapolate de pe camerele video prezente la fața locului, polițiștii au supus victimele și martorii la identificare fotografică, în cadrul căreia subiectul a fost recunoscut ca fiind autorul jafurilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel