Italia: Un român a ajuns în comă la spital după o partidă de cărți în compania unor conaționali

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 34 de ani din Italia a ajuns la spital, după ce s-a întâlnit cu mai mulți prieteni conaționali la o partidă de cărți, în ajunul Bobotezei.

O ceartă banală în timpul unei seri petrecută în compania prietenilor se poate transforma într-o adevărată tragedie. Aseară, mai mulți români s-au întâlnit într-un apartament din via Nino Cervetto, în Cornigliano, numai că o seară ce avea să fie una liniștită, între prieteni, avea să devină însângerată pentru un tânăr român de 34 de ani.

În urma unei dispute spontane, bărbatul de 34 de ani a sfârșit atacat de un compatriot în vârstă de 37 de ani. Acesta din urmă l-a lovit de mai multe ori în cap, din spate, cu o sticlă, lăsându-l lat, potrivit genovatoday.it.

Cei doi bărbați se întâlniseră la casa unei cunoștințe pentru a petrece seara mâncând împreună și întinzându-se apoi la o partidă de cărți. În timpul jocului, în jurul orei 21.00, tonurile au devenit din ce în ce mai ridicate, până când tânărul de 37 de ani a apucat o bucată de sticlă și s-a năpustit asupra amicului său.

Tânărul, grav rănit, a fost transportat e urgență la spitalul din San Martino, unde a fost internat cu un  prognostic rezervat și unde se află și astăzi, inconștient și intubat, sub observație atentă. Tânărul de 37 de ani a fost arestat pentru vătămare corporală gravă și încercat în această dimineață.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel