Italia. Un șofer român și-a ÎMPUȘCAT un coleg în cap. Riscă ani grei de închisoare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șoferul român care a scos pistolul și a împușcat un coleg în Italia riscă ani grei de închisoare, bărbatul fiind acuzat de tentativă de omor. 

Şoferul român care şi-a împuşcat un coleg camionagiu, în Italia, riscă ani grei de închisoare. Un judecător a decis arestarea lui preventivă şi e acuzat de tentativă de omor.

Nicolae Potoroacă, şoferul român de TIR în vârstă de 37 de ani care și-a împușcat, vineri, un coleg în ochi, a fost arestat. Potrivit unei decizii a judecătorilor, românul rămâne în închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor. Luni dimineaţă, Potoroacă a fost audiat de un judecător, însă a refuzat să răspundă la vreo întrebare. 

Incidentul s-a petrecut vineri, atunci când cei doi s-au luat la ceartă la un punct de plată de pe Autostradă. După acest conflict, a urmat o urmărire în trafic, până când cei doi au s-au oprit și s-au luat la bătaie. La un moment dat, Nicolae a scos un pistol cu aer comprimat și a tras spre celălalt șofer, un portughez în vârstă de 55 de ani. 

Potrivit rivier24.it, șoferul portughez va rămâne fără un ochi, scrie.

După ce și-a lăsat victima pe asfalt, românul s-a urcat la volanul camionului său ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat și a încercat să dispară, îndreptându-se spre Genova.

Toată conflictul dintre cei doi, precum și fuga românului, a fost surprins de camerele de supraveghere.

sursa foto: rivier24.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel