Italia. Un muncitor ROMÂN a MURIT pe patul de SPITAL după ce a LEȘINAT la serviciu, iar medicii l-au declarat APT

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Franța. Folosirea pesticidelor pentru sfeclă de zahăr a fost interzisă de o decizie a unei instanțe a Uniunii Europene / FOTO GENERIC
Franța. Folosirea pesticidelor pentru sfeclă de zahăr a fost interzisă de o decizie a unei instanțe a Uniunii Europene / FOTO GENERIC

Florin, un muncitor român în vârstă de 50 de ani, a murit duminică pe patul de spital din Treviso, Italia.

Conform trevisotoday.it, românul, care lucra în agricultură, în urmă cu patru luni a leșinat în fața colegilor și a ajuns la spital. Doctorii au spus că printre posibilele cauze ale leșinului ar putea fi din cauza căldurii și din cauza vârstei care nu mai este tânăr. Bărbatul fusese externat și apreciat ca fiind apt să se întoarcă la muncă.

Totul părea să meargă bine, dar săptămâna trecută Florin s-a întors în camera de urgență cu simptome de slăbiciune. După prima analiză, fermierul a fost internat în spital, dar stările sale de sănătate s-au agravat zi de zi, iar duminica trecută inima i-a încetat să mai bată.

Acum, procurorul din Treviso a deschis ancheta privind moartea bărbatului și a ordonat o autopsie să înțeleagă cauza exactă a decesului. Prin urmare, va fi necesar să se clarifice motivul exact al morții și dacă Florin era într-adevăr gata să se întoarcă la muncă după boala gravă care-l lovise în vară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel