Italia. Un muncitor român a murit în timp ce repara acoperișul unei locuințe. Bărbatul a căzut de la zece metri înălțime

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un muncitor din Veronese, Italia a murit ieri seară în secția de terapie intensivă a Spitalului Civil din Brescia. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a căzut de pe acoperișul uneia dintre unitățile imobiliare, unde lucra.

Numai ieri, în Italia, s-au înregistrat patru victime ale accidentelor de muncă.

Emilian Reuska, acesta este numele victimei, de origine română, dar rezident în Illasi, care și-a pierdut viața la ocul de muncă. Potrivit unei prime reconstituiri, în jurul orei 15.00, era urcat pe acoperișul locuinței, înalt de 10 metri pentru unele lucrări de întreținere.

 

Românul a căzut de la o înălțime de 10 metri

 

Brusc, în timp ce lucra la un luminator, ar fi căzut pe o distanță de aproximativ 10 metri într-o deschidere îngustă care i-a încetinit doar parțial căderea.

Alarma s-a declanșat imediat. Aceiași colegi de muncă ai bărbatului de 54 de ani i-au avertizat pe salvatori. La fața locului au intervenit și tehnicienii Ats și carabinierii companiei din Desenzano. Aceștia vor avea sarcina de a clarifica dinamica exactă a tragediei și de a înțelege dacă au fost adoptate toate măsurile de siguranță prevăzute de normele de muncă.

 

Doctorii au făcut tot posibilul, însă muncitorul nu a supraviețuit

 

Starea muncitorului, angajat al unei societăți din Volta Mantovana, a părut imediat foarte gravă, iar salvatorii au fost nevoiți de două ori să îl resusciteze pe bărbatul de 54 de ani din Verona. În timpul căderii, românul a suferit mai multe fracturi și numeroase traumatisme.

Mai multe ambulanțe au sosit în via Verona, unde complexul rezidențial a fost scena unui nou accident de muncă grav care implică Brescia și provincia sa. După ce a fost stabilizat, muncitorul în vârstă de 54 de ani a fost urcat în ambulanța aeriană care l-a transportat de urgență la Spitalul Civil din Brescia. 

 

Bărbatul a fost internat în condiții critice, cu șanse mici de supraviețuire. Seara, în ciuda eforturilor medicilor, starea sa de sănătate s-a agravat până la decesul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel