Italia. Un moldovean în stare de ebrietate, autorul unui grav accident rutier. O femeie a ajuns la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un moldovean în stare de ebrietate, autorul unui grav accident rutier. O femeie a ajuns la spital
Italia. Un moldovean în stare de ebrietate, autorul unui grav accident rutier. O femeie a ajuns la spital

Carabinierii au denunțat un cetățean moldovean, în vârstă de 34 de ani, care a condus sub influența alcoolului și a provocat un accident rutier, în urma căruia a persoană a fost rănită. Accidentul s-a produs, duminică 16 mai, la scurt timp după ora 17,  în via Giuseppe Tanari din Castel San Pietro Terme. 

Militarii de la stația Dozza au constatat o coliziune frontală dintre două vehicule, un BMW 520, condus de un cetățean moldovean în vârstă de 34 de ani, și un Volkswagen Polo, condus de un bărbat italian de peste 60 de ani, care călătorea cu o pasageră, de aceeași vârstă.

Supus testului alcoolic, șoferul, de 34 de ani, a prezentat rezultate pozitive, având o alcoolemie de 3,05 g / l în sânge.  Potrivit legii din Italia, limita maximă permisă este de 0.5 g/l de alcool în sânge, adică moldoveanul a depășit de 6 ori norma admisă de lege. Acest grad de alcoolemie poate provoca halucinații, încetarea reflexelor sau chiar comă cu posibilitatea decesului

Șoferul a încercat să se justifice, spunând că este mahmur, după petrecerea din noaptea precedentă, însă versiunea sa nu i-a convins pe militari, întrucât moldoveanul era  beat, scrie bolognatoday.it.

În urma impactului, pasagera din mașina italianului a fost rănită și dusă la spital. Medicii presupun că aceasta va fi externată în cel mult 20 de zile. Șoferul moldovean a rămas fără permis, iar automobilul BMW-ul a fost confiscat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel