Italia. Un grup de români a bătut un polonez beat pentru a-i fura telefonul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un grup de români a bătut un polonez beat pentru a-i fura telefonul
Italia. Un grup de români a bătut un polonez beat pentru a-i fura telefonul

Un bărbat a fost atacat de niște români care, cu câteva minute înainte l-au ajutat după ce a căzut cu scuterul. După ce aceștia și-au dat seama că este beat, l-au bătut pentru a-i fura telefonul.

Un bărbat amețit de aburii de alcool a recunoscut că a fost bătut după ce le-a spus medicilor inițial că vânătăile sale erau din cauză că a căzut cu scuterul. La scurt timp după, o ambulanță a venit în ajutorul unui tânăr de 26 de ani care a leșinat din cauza alcoolului în aceeași zonă, conform Vivere Ancona.

Primul bărbat este de origine poloneză și a cerut joi dimineață intervenția personalului sanitar pentru a fi salvat în apropiere de gara Ancona. Ajunși la fața locului, soldații de la Crucea Galbenă l-au întrebat pe bărbat care este motivul apelului, iar bărbatul de 40 de ani, care prezenta mai multe vânătăi, a explicat că a căzut de pe scuterul său.

Franța. „Viețile uitate” ale muncitorilor români: „Am venit să le oferim copiilor noștri o viață mai bună”. Sacrificiile unei populații „constant ignorată”

 

Un polonez a fost bătut de niște români, după ce a căzut cu scuterul

 

Însă, această poveste, din multe puncte de vedere, nu i-a convins pe experții de la Crucea Galbenă. Medicii nu l-au crezut că a fost vorba doar despre un accident, uitându-se la vânătăile sale, așa că au insistat cu întrebările. Într-un final au aflat că bărbatul a fost victima unui atac.

Potrivit celor relatate de polonez, vizibil sub influența alcoolului în momentul salvării, un grup de bărbați de naționalitate română i-ar fi provocat vânătăi și răni după ce au realizat că este beat, încercând să îi fure telefonul. Experții militari de la Crucea Galbenă l-au transportat apoi pe bărbat la camera de urgență din Torrette. 

 

Medicii au ridicat în aceeași zi din același loc, încă un bărbat cu grad mare de alcoolemie

 

Nu a trecut mult timp, însă, căci medicii au fost nevoiți să se întoarcă la gara din Ancona, același loc de unde îl luaseră pe polonez.

De data aceasta, un bărbat de 26 de ani, leșinat din cauza alcoolului, a avut nevoie de ajutor. Băiatul și-a revenit la sosirea medicilor și a fost transportat la camera de urgență din Torrette.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel