Italia. Un fugar român a comis trei infracţiuni deodată pe autostradă. Era căutat de patru ani de autorităţile române

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un fugar român în vârstă de 29 de ani a fost prins de poliţişti pentru o ilegalitate simplă. Cine era bărbatul şi pentru ce era căutat de autorităţi, potrivit trevisotoday.it.

Agenţii opriseră o mașină pentru o simplă amendă. Au surprins un şofer care călătorea pe autostradă cu farurile stinse, în ciuda obligației impuse de codul autostrăzii.

Polițiștii, efectuând verificarea, au descoperit că era un fugar, un tânăr cetățean român în vârstă de 29 de ani, care prezentase și acte false, cu care până acum reușiseră să nu fie recunoscut și, prin urmare, arestat.

În prezent, bărbatul este închis în închisoarea din Treviso în așteptarea repatrierii. Străinul se afla în compania unui compatriot în vârstă de 28 de ani la momentul controlului autostrăzii, la puțin timp după ora 12 la ieșirea de pe autostrada San Vendemiano, pe A27.

Agenții efectuau o verificare a conformității cu legislația anti-Covid. Cei doi români nu a putut să justifice deplasarea în zona municipală, oferind informaţii vagi. După control, polițiștii au descoperit că documentul tânărului de 29 de ani era fals și că cu aceasta tânărul reușise să scape, timp de aproximativ două luni, de la executarea unui „mandat european de arestare”, fiind nevoit să execute o pedeapsă de 5 ani și luni 6 de închisoare pentru furt calificat.

Evenimentele au avut loc la București în august 2017. Străinul a fost arestat atât pentru a fi predat autorității române, cât și pentru utilizarea unui document de identitate fals.

De asemenea, au fost emise diverse amenzi. De la cea pentru „farurile stinse” și „conducerea fără permis” la cele pentru regula anti Covid-19, suma totală de 5.675 de euro cu reținere administrativă aferentă de 3 luni a vehiculului care a fost încredințat unei firme specializate în justiție.

Pasagerul a fost, de asemenea, sancționat cu 533,33 euro pentru încălcarea legislației anti-Covid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel