Italia. Un fals vrăjitor român a stors 30.000 de euro de la o colegă de muncă: Femeia, VIOLATĂ într-un ritual magic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a reușit să păcălească o femeie, care îi era colegă de serviciu, că este vraci și că ei îi sunt făcute farmece. Folosind chiar un nume fals, după ce i-a câștigat încrederea, a extorcat-o de 30.000 de euro și chiar a violat-o în timpul unui așa-zis ritual magic.

O femeie a apelat la poliție, căreia îi povestise o relație avută de ceva timp, cu un cetățean român, cunoscut la locul de muncă, care s-a prezentat cu un nume, care s-a dovedit ulterior a fi fals. Bărbatul, aparent amabil și grijuliu, a reușit să o păcălească pe femeie să creadă că are farmece făcute și că asupra sa planează blesteme.

Așa că bărbatul a pretins că este ghicitor și că știe să facă ritualuri magice, pentru a elibera femeia de vrăji. Astfel bărbatul a reușit să scată de la femeie suma totală de 30.000 cu mai multe ocazii, ceea ce ar fi servit și la plata altor „experți“ în artele oculte. 

Mai mult, cu ocazia unui astfel de așa-zis ritual magic, femeia a spus că a fost victima unui viol, ceea ce a determinat-o să meargă la poliție. Activitatea de anchetă a dus identificarea bărbatului și obținerea de probe împotriva acestuia. după ce autoritățile au efectuat percheziții inclusiv în România, suspectul s-a prezentat măsura asiguratorie a sechestrului. Românul este cercetat sub acuzația de extorcare continuă și violență sexuală, informează Sassarioggi.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel